Meer resultaten voor tattoo shop drachten

   
   
 
tattoo shop drachten
Openingstijden Tattoo Lucky shot Stationsweg 113 in Drachten.
De vestiging van Crowned Kings Tattoos die het meest in de buurt ligt van de aan de Stationsweg 113 is de Crowned Kings Tattoos aan de Torenstraat 21. Meer tattoo shop in Drachten Bedrijven in de buurt van Tattoo Lucky shot Stationsweg 113 in Drachten.
Tattoo Lucky Shot Tattoo shop Drachten Tattoo Platform.
Dit resulteerde in 2009 uiteindelijk in de verwezenlijking van zijn jeugddroom: een eigen tattoo studio. Lucky Shot Tattoo in Drachten is vanaf de opening een groot succes. De studio van Lucky Shot Tattoo is geheel volgens de meest recente wetgeving ingericht.
Crowned Kings Tattoos drachten Specialisatie in Realisme en black grey.
Crowned Kings Tattoos en T Koffiehuis lopen in elkaar over, maar zijn ook 2 op zichzelf staande bedrijven. Samen, maar toch apart. Naar website T Koffiehuis. Gianni is een prijswinnende artiest op verschillende tattooconventions in binnen en buitenland. Bij Tattoobash Oberhausen heeft hij vorig jaar, uit 70 internationale topartiesten, in de categorie Best of day BlackGrey realism, de 3e plaats behaald. Bijzonder verhaal achter de tattoo. 0 comments /. 3 maart 2016. Vandaag hadden we weer een klant in de shop met een bijzonder verhaal achter haar tattoo. Afgelopen week was haar overleden vader bij haar overleden moeder gezet. Under: Uncategorized, Verhalen. Een bijzonder verhaal achter een bijzondere tattoo. 0 comments /. 18 mei 2015. Ze wilde graag een coverup over een tattoo die ze op haar 14e had laten zetten. Een klein vlindertje, vroeg ze. Uiteindelijk is het deze 3D vlinder geworden. Under: Tattoo, Verhalen. Hard work pays off. Crowned Kings Tattoos is een allround Tattooshop in Drachten. Gianni is eigenaar en Main Tattoo Artist.
OverSoul Custom Design Tattoo.:
Tattoo Frans Drachten TattooFrans.
Tattoo Frans Drachten is een moderne tattooshop en werkt met het modernste apparatuur en volgens de wettelijke eisen van de GGD. Onze klanten worden uitstekend geinformeerd over het laten zetten en uitzoeken van uw tattoo en natuurlijk staat klantvriendelijkheid bij ons voorop.

Contacteer ons