Meer resultaten voor abstract

   
   
 
abstract
Voorpagina Abstract Modernisme.
Ontdek een selectie kunstenaars die belangrijk waren voor het abstract modernisme in België. Lees over hun levens en werken. Ga naar kunstenaars. SABAM Belgium 2021. Hier vindt u een selectie van kunstenaarsgroepen die het abstract modernisme in België beïnvloed hebben.
schilderijen abstract
Synoniemen van abstract; ander woord voor abstract synoniemen.net.
abstract, geestelijk, immaterieel, onlichamelijk, spiritueel afgetrokken bn.: abstract, theoretisch theoretisch bn.: abstract, afgetrokken technisch bn.: woordverbanden van abstract grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: in de Woordenlijst onnodig Engels.: abstract zn: uittreksel, samenvatting, excerpt.
abstract schilderij
Abstract Wikikids.
Abstract schilderij zoals het door Mondriaan geschilderd zou kunnen zijn. Abstract is iets dat je niet direct kunt zien of waarvan je niet direct ziet wat het voorstelt. Abstract is het tegenovergestelde van concreet. Een begrip is bijvoorbeeld abstract. Je kunt ook zeggen dat een schilderij abstract is.
Abstract Wikipedia.
Abstract artikel, de samenvatting van een wetenschappelijk artikel. Abstracte kunst, een tegenstelling tot figuratief in de kunsten. Abstracte wetenschap of formele wetenschap. Abstracte klasse in de informatica. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Abstract of met Abstract in de titel.

Contacteer ons