Resultaten voor abstract

   
   
 
abstract
Voorpagina Abstract Modernisme.
Dit modernisme mondt uit in één van de belangrijkste ontwikkelingen in de kunst sinds de renaissance: de abstracte kunst. Het abstract modernisme in België kent een complexe ontwikkeling met heel wat zijsprongen en plotontwikkelingen. Lees dit fascinerend verhaal. Check enkele hoofdrolspelers of grasduin in de collectie.
Synoniemen van abstract; ander woord voor abstract synoniemen.net.
abstract, geestelijk, immaterieel, onlichamelijk, spiritueel afgetrokken bn.: abstract, theoretisch theoretisch bn.: abstract, afgetrokken technisch bn.: woordverbanden van abstract grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: in de Woordenlijst onnodig Engels.: abstract zn: uittreksel, samenvatting, excerpt.
Abstract Wikikids.
Een voorbeeld van een abstract begrip is het klimaat. Dat kun je niet direct zien. Het weer kun je direct zien en voelen. Maar het klimaat is een gemiddelde van dertig jaar weer in een gebied. Een ander abstract begrip is liefde. Liefde kun je niet direct zien. Liefde is een begrip waar heel veel concrete dingen bij horen. Bijvoorbeeld het geven van een kus, of een deur voor de ander open houden. Op een abstract schilderij staan afbeeldingen waarvan je niet direct kunt zien wat het voorstelt. Piet Mondriaan schilderij bijvoorbeeld abstracte schilderijen. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen." Nieuw artikel maken. Links naar deze pagina. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 apr 2015 om 1704.
Abstract Wikipedia.
Abstracte kunst, een tegenstelling tot figuratief in de kunsten. Abstracte wetenschap of formele wetenschap. Abstracte klasse in de informatica. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Abstract of met Abstract in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Abstract inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Abstract en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleAbstractoldid54475518.: Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen.

Contacteer ons