Zoeken naar tattoo shop arnhem

   
   
 
tattoo shop arnhem
One Spirit Collective Piercing Tattoo Studio Home.
L'Extremiste' Tattoo Tattoo shop Arnhem Tattoo Platform.
Bij Tattoo en piercingshop LExtrémiste in Arnhem ben je in vertrouwde handen. Na verschillende locaties te hebben gehad vanaf 1996 in Gouda en daarna Arnhem is het LExtrémiste team sinds 2009 gevestigd in een prachtige studio aan de Beekstraat 84 in Arnhem.
Een tattoo zetten bij L'Extrémiste' in Arnhem.
We vertellen je hieronder graag wat over onze werkwijze, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten als je een bezoek brengt aan onze studio. Hoe gaat dat nu in zn werk, zon tattoo laten zetten bij LExtrémiste? Allereerst, kom langs en vertel ons wat je voor ogen hebt! Wat jij in gedachten hebt moet namelijk uitvoerbaar zijn. Een persoonlijk gesprek werkt dan natuurlijk het beste. We kunnen gelijk met je afstemmen wat wel of niet mogelijk is met je idee of ontwerp. Als de tattoo technisch niet te doen is voor ons, geven we je graag tips of we helpen je te komen tot een ontwerp dat ons beiden gelukkig maakt. Onze floormanagers werken kleine concepten gelijk uit op de computer. Een indicatie van de kosten doen we alleen in de studio zelf, dus niet telefonisch of via de mail.
Mindfull Tattoos Arnhem Creative custom tattoo shop.
Creatieve Custom Tattoo shop. gelegen in hartje Arnhem. BEL ONS NU. Welkom bij Mindfull Tattoos! We zijn een creatieve tattooshop gelegen in hartje Arnhem, makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Apeldoorn en Utrecht. Hier ben je op je plek als je op zoek bent naar de beste plek voor unieke en uitsluitend custom tattoos.
l Extremiste Tattoo's' en piercings Arnhem.
L EXTRÉMISTE SINDS 1996. 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND PIERCEN IN CORONATIJD OP AFSPRAAK 25 JAAR ERVARING MET TATTOO PIERCING JARENLANGE ERVARING EEN GOEDE BEKENDHEID. LEXTRÉMISTE TATTOO PIERCING STUDIO IN ARNHEM HEEFT JARENLANGE ERVARING OP HET GEBIED VAN TATOEËEREN EN PIERCEN.

Contacteer ons