Resultaten voor tattoo shop zoetermeer

   
   
 
tattoo shop zoetermeer
Sinti Ink Tattoo studio opent in Dorpsstraat zoetermeer actief zoetermeer actief.
Serie: Groen in Zoetermeer. Leer meer over je PC. NK 1979 voor Gert Ligterink. Géén referendum over het afvalbeleid. Uit een Zoetermeerse pen Ik pak je ilse. De wereld van Rutger: Oorspoeling. Simpelweg duurzaam: Tips voor schone tuintegels. NK 1979 voor Gert Ligterink. Géén referendum over het afvalbeleid. Uit een Zoetermeerse pen Ik pak je ilse. De wereld van Rutger: Oorspoeling. Simpelweg duurzaam: Tips voor schone tuintegels. Sinti Ink Tattoo studio opent in Dorpsstraat. Gepubliceerd: 11 april 2016. Zaterdag ging voor John Guldemunt een lang gekoesterde wens in vervulling met de opening van eigen Tattoo shop Sinti Ink in de Dorpsstraat.
Home Sinti Ink Tattoo studio.
Wie zijn Wij. Nazorg Phi Microblading. Prijslijst Phi Microblading. Prijslijst Sinti Ink Piercings. Selecteer een pagina. Experience the difference. Sinti Ink onderscheid zich in vele opzichten, dit begint bij uw binnenkomst, U komt thuis! Alwaar wij U van harte welkom heten. U heeft een tatoeagewens, maar weet niet direct hoe of wat? Onder het genot van een kopje koffie willen wij U hier graag doch vrijblijvend op energieke wijze in adviseren, Tijdens een persoonlijke intake kunt U uw wensen voorleggen. Alle ontwerpen worden met de hand getekend en zijn uniek, deze worden dan ook als tatoeage niet meer bij een ander gezet. Sinti Ink besteed dan ook de allergrootste zorg aan de kwaliteit van uw tatoeage, en geeft U dan ook 3 maanden nazorg service mee. Wij werken steriel en volgens de richtlijnen in een ongedwongen sfeer, wij vinden het belangrijk dat U zich op uw gemak voelt bij ons, opdat we samen de juiste energie kweken om iets moois te creeeren, dat doen wij niet alleen maar samen met U! Sinti Ink Tattoo. 2712 AR, Zoetermeer.
BigBuddah Tattoo.
sleeves rugstukken beenstukken chestpieces etc zal er alleen een uurtarief van 100-per, uur gerekend worden starttarief vervalt en het uur tarief valt lager uit. Ontwerpkosten aanbetaling kleine tot medium grote tattoo 50., Ontwerpkosten aanbetaling grote tattoo 100., Wattstraat 17 E. 2723 RA Zoetermeer.
Home Studio44Tattoos.
Welkom bij Studio44Tattoos. Welkom bij studio44tattoos Zoetermeer! Wanneer je besluit een tattoo te laten zetten dan doe je dat voor het leven! Belangrijk dus dat dat goed gebeurt en het een leuke en mooie ervaring is. Bij Studio44tattoos zorgen we ervoor dat het een ervaring is om nooit te vergeten! Een hartelijk ontvangst en een gezellige en warme ambiance zorgen voor een bijzonder relaxte sfeer. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en meest recente werk? Volg ons op Instagram en Facebook! 3 maart 2021. We mogen weer open! Maak je afspraak via whatsapp, mail of telefoon. Corona maatregelen: Kom alleen en kom op tijd. Je hebt geen gezondheidsklachen, ook niet de afgelopen 14 dg. Niemand uit je gezin meer. Kom eens langs! Mijn naam is Erwin de Werd. Mijn naam is Erwin de Werd. Bij Studio44tattoos kun je terecht voor alle stijlen! Iedere artiest heeft zijn specialiteit. Lettering, Black and grey, full color, realistic, Maori style, Polynesian style, bohemian style, fine line, Trash Polka. Van kleine pols tattoos tot een hele sleeve.

Contacteer ons