Zoeken naar landhuis

   
   
 
landhuis
Bed Breakfast Landhuis Prinseveld.
Het landhuis is gelegen in het Meetjesland, halfweg tussen Brugge en Gent, op knooppunt 71 van de fietsnetwerkkaart Meetjesland. Onze BB is gelegen aan de rand van het Natuurdomein Drongengoed 280 ha dat wordt omgeven door akkers en weidelandschappen waar vogels broeden en herten je s morgens begroeten.
Prachtig landhuis omringd door groen.
Geniet van alle privacy en rust in dit statige landhuis omringd door groen en gelegen nabij de Royal Latem Golfclub. Deze villa in gebogen vorm werd gebouwd in 1932 als buitenverblijf van de familie de Hemptinne door de Brugse architect A.
Het landhuis Bibliotheek Berlaar.
Barones Franziska 70 keert in 1990 terug naar het landgoed Dranitz, waarvandaan zij met haar moeder werd verdreven terwijl haar zieke zusje achterbleef. Het landhuis Author. Anne Jacobs 1941 Translator. Dutch Original language. German Original title. Haarlem: Xander, 2020 414 p.
Uniek landhuis op meer dan 4ha Topo Immo.
Uniek landhuis op meer dan 4ha. Uniek landhuis op meer dan 4ha. Dit heel erg ruim op te frissen landhuis is uniek gelegen in het rustige Overboelare Geraardsbergen, het werd gebouwd op een westelijk georiƫnteerd perceel van maar liefst 42.335 m.
Het Landhuis.
Vakantiehuis met charme voor 28 personen in een volledig gerenoveerd landhuis uit de 19de eeuw. Deze woning is ideaal voor een gezellige familiebijeenkomst. Het landhuis en de omgeving vormen een open plek in een prachtige groene omgeving waar rust voorop staat.
Grote plannen voor historisch Landhuis op Grote Markt Sint-Niklaas TVOOST.
Nieuws 22/01/2020 1830.: Grote plannen voor historisch Landhuis op Grote Markt Sint-Niklaas. Embed deze video. Het gekende historische Landhuis op de Grote Markt in Sint-Niklaas krijgt een nieuwe invulling. Het 17de eeuwse pand staat al jaren leeg, maar zal vanaf volgend jaar onderdak bieden aan verschillende bedrijven en een horecazaak.
Landhuis OKER, Alken Bijgewerkte prijzen 2021.
Malgorzata Verenigd Koninkrijk. Landhuis OKER Reserveer nu. Verzeker jezelf van een geweldige prijs voor Landhuis OKER door recente gasten met een 92, beoordeeld. Verzeker jezelf van een geweldige prijs voor je volgende reis! Vul je data in om te beginnen.
Landhuis Molenhof de locatie voor al uw feesten 057 44 44 77.
Landhuis Molenhof is een locatie voor mensen die houden van een ongedwongen en losse sfeer, van de betoverende natuur, romantiek, gezelligheid, goede muziek en prachtige vergezichten over het schitterende Heuvelland en Noord-Frankrij k. Een restaurant en feestzaal met een uitstekende keuken en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Landhuis te koop Van der Build. Combined Shape. Icons / Bed. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chevron. Combined Shape. brick. Combine
Landhuis te koop. Exclusief landhuis te koop regio Meulebeke. Prijs op aanvraag. Prachtige, exclusieve villa op 3.194m te koop te Wielsbeke. Meer panden worden geladen, even geduld. villa te koop. herenhuis te koop. hoeve te koop. appartement te koop. luxe vastgoed te koop in Brugge.
Landhuis 5 definities Encyclo.
Bornem Het Landhuis is een beschermd monument in Bornem. Het is gelegen aan het centrale dorpsplein Boomstraat 1 en behoort tot het beschermd dorpsgezicht dorpsgezicht Bornem. Geschiedenis De naam Landhuis komt van een ouder classicistisch landhuis uit 1781-1783, dat vroeger op die plaats stond.

Contacteer ons