Meer resultaten voor tattoo shop den bosch

   
   
 
tattoo shop den bosch
Moos Tattoo Vught.
Wij zijn gevestigd in een compleet verbouwd pand met als doel open tattoo shop principe. De modern ingerichte studio is volgens de nieuwste richtlijnen van de GGD gekeurd. Wij zijn dus een GGD gekeurde tattoo shop in de omgeving van Den Bosch, Moostattoo.
Skinwerks Tattoo.
Skip to content. Skinwerks tattoo is gelegen in het bruisende centrum van Den Bosch. De shop wordt geleid door Veerle London, een prijswinnend artieste met een unieke stijl. Veerle heeft vijf jaar in verschillende shops in Nederland, Amerika, Zwitserland en Duitsland ervaring en inspiratie opgedaan. Vier jaar geleden was het tijd een eigen plekje te openen. Met twee werkplekken biedt Skinwerks de mogelijkheid om meerdere stijlen aan te bieden. Op het moment hebben we vijf verschillende gastartiesten die regelmatig deze plek bemannen.
Kraus Tattoo Tattoo shop Den Bosch.
Tattoo Joop Boy.
In 1999 is Joop begonnen met Tattoo Piercing Joop in een klein pandje aan de Hinthamereinde in Den Bosch, 5 jaar later in 2004 is zijn we verhuisd naar een groter pand en is Boy begonnen met tatoeƫren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in bijna alle stylen van tatoeƫren.

Contacteer ons