Resultaten voor tattoo shop utrecht

   
   
 
tattoo shop utrecht
Tattoo Piercing Bodycult.
Tattoo Piercing Studio Remi Tattoos, Piercings en Custom design.
Na bijna 18 jaar te hebben vertoefd in de gezelligste winkelstraat van Utrecht is het tijd geworden om wat meer de rust op te zoeken! Dit hebben we gevonden in onze basislocatie, Spakenburg! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vinden wij het prettiger om besprekingen in de studio te doen i.p.v. over de mail of telefoon. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over het ontwerp of prijzen en kunnen we u goed voorlichten over alle mogelijkheden of toffe ideeƫn die wij hebben. WIJ ZIJN VERHUISD! Feike Asmastraat 20, 3752 VB Bunschoten-Spakenburg. Telefoon/Whatsapp 06 4800 27 21. Openingstijden op afspraak! Maandag t/m Zaterdag: 12001800.: Heb je vragen over tattoos of piercings? Wij staan klaar om te overleggen over designs, eigen designs en al uw mogelijkheden. Tattoo Piercing Studio Remi 2020.
This Domain is For Sale.
We value your privacy and would never spam you. Request a Quote. Magic Piercing is Closed en verhuisd naar Twijnstraat 22. Kijk de nieuwe website. Magic piercing is nu Piercing Utrecht Op de Twijnstraat 22 Utrecht. Dit domein is te koop!
Skinart Skinart.
Skin-Art is trots om te melden dat wij als eerste in Utrecht de nieuwe GGD-vergunning toegewezen hebben gekregen! Dit houdt in dat wij aan alle GGD veiligheidseisen en hygiƫnerichtlijnen voldoen en u als klant voor de volle 100% kunnen garanderen de beste behandeling op het gebied van tatoeage en piercing te geven. Nu verkrijgbaar: Skin Art Cadeaubonnen! Al vanaf 20 euro kunt u bij ons terecht voor een origineel cadeau. Kom langs in onze shop en laat onze medewerkers u informeren naar de mogelijkheden.

Contacteer ons