Resultaten voor tattoo shop alkmaar

   
   
 
tattoo shop alkmaar
Tattoos by Icon Alkmaar Tattoo Platform.
Tattoo Platform Tattoo laten zetten? Kies voor kwaliteit. Micro hair pigmentation. Home / Icon Tattoo. Kanaalkade 64a, Alkmaar. 64 Kanaalkade Alkmaar Noord-Holland 1811 LS NL. 072 220 1741 072 220 1741. Check de website. Welkom bij Icon tatoo, deze prachtige studio die opgericht is door Sabine en Icon is een heerlijke plek om te zijn.
JM Tattoo in Alkmaar is een moderne vriendelijke tattoo shop voor iedereen.
Het maakt niet uit of je tattoo nu groot of klein is, alle tattoos zijn speciaal voor ons. Een tattoo zetten is niet zomaar iets, wij helpen onze klanten graag waar nodig! Wij staan ten alle tijde beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen in onze warme, vriendelijke shop in Alkmaar.
Pepe Tattoo Alkmaar, De Laat 30 PepeTattoo.nl.
Wij werken met veganistische inkt. Wij zijn in het bezit van een GGD vergunning en wij werken met disposable. Alles wordt maar 1 keer gebruikt en daarna direct weg gegooid. Iedere cliƫnt moet een toestemmingsformulier invullen. Ook zal er, indien nodig., een kopie van uw geldige legitimatiebewijs gemaakt worden, dit voor onze. boekhouding en regels GGD. Klanten onder invloed van alcohol en/of drugs worden geweigerd. De cadeaubon van Pepe Tattoo is NIET inwisselbaar voor. Er is Wifi in de shop! Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, bel ons of mail ons! Pepe Tattoo: De Artiesten. Peter Bodi Pepe is het gezicht van de shop. Hij begon in 1995 met tattoeren dus al ruim 23 jaar! Begonnen in Budapest Hongarije, hoop ervaring op gedaan. Nu al 12 jaar in Alkmaar bekent onder velen.
Tattoo Centre Alkmaar Sinds 1986.
Alkmaar Tattoo Centre is gelegen in de oude stad van Alkmaar sinds 1986. Vele klanten vonden hun weg in de afgelopen 30 jaar naar onze shop. Vele tattoo artiesten hebben hier gewerkt, momenteel is de bezetting.: Dick Jason Meijer. Tattoo Centre Alkmaar is gespecialiseerd in de meeste tattoo stijlen.

Contacteer ons