Meer resultaten voor tattoo shop groningen

   
   
 
tattoo shop groningen
Tattoo shops in Groningen.
Re: Tattoo shops in Groningen. Ik hoorde van twee andere mensen lovende verhalen over Smooth Sailing en hun tattoos zagen er ook erg goed uit. Ligt het aan mij, of poppen de kleine tattoozaakjes opeens als paddestoelen uit de grond in Groningen?
tattoo
TaintedLoveTattoo Tainted Love Tattoo.
shop
Tattoo Ben Groningen Traditioneel Japans Dotwork.
Een overleg hiervoor in persoon is daarvoor de beste manier. Ik werk in een privé studio, wat inhoudt dat je ook voor het bespreken van jouw tatoeage een afspraak moet plannen. Naast werken in mijn eigen privé studio in Groningen ben ik ook met regelmaat te vinden bij Rintos Tattoo shop in Burgum.
tattoo
Smooth Sailing Tattoo Smooth Tattoos From Groningen.
Ik maak GEEN tattoos op mensen jonger dan 18 jaar. Geen prijzen of afspraken via de mail. Voor een afspraak maken graag langs komen. Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling. Smooth Sailing Tattoo Gelkingestraat 35 9711 NB, Groningen.
https://www.beeldenfabriek.nl/illustratie-en-animatie/over-ons
DA TONK TATTOO.
Deze shop worden gecontroleerd door het GDD op hygiëne, apparatuur en handelingen. Zie ook hygiëne. Waarom vervelt en/of schilfert mijn tattoo? Het vervellen en schilferen van een nieuwe tatoeage is volkomen normaal. Voordat het echt begint te vervellen, zal de tatoeage er uitzien alsof het bedekt is met een witachtige, scheurende filmlaag silver skin.

Contacteer ons