Resultaten voor tattoo shop groningen

   
   
 
tattoo shop groningen
Tattoo shops in Groningen.
Re: Tattoo shops in Groningen. Ik hoorde van twee andere mensen lovende verhalen over Smooth Sailing en hun tattoos zagen er ook erg goed uit. Ligt het aan mij, of poppen de kleine tattoozaakjes opeens als paddestoelen uit de grond in Groningen?
TaintedLoveTattoo Tainted Love Tattoo.
Tattoo Ben Groningen Traditioneel Japans Dotwork.
Graag help ik jou verder met je nieuwe tatoeage. Ongeacht de stijl, uitgangspunt bij het ontwerpen en maken van jouw tatoeage is dat het een houdbare tatoeage wordt. Dit betekent dat jouw tatoeage zo goed mogelijk de tand des tijds kan doorstaan en deze op een latere leeftijd nog steeds een goede en zichtbare tatoeage is. De meeste tatoeages worden op maat gemaakt voor de klant. Een overleg hiervoor in persoon is daarvoor de beste manier. Ik werk in een privé studio, wat inhoudt dat je ook voor het bespreken van jouw tatoeage een afspraak moet plannen. Naast werken in mijn eigen privé studio in Groningen ben ik ook met regelmaat te vinden bij Rintos Tattoo shop in Burgum. 9711 JS Groningen. De studio is geopend op afspraak. Wees bij vragen over je tatoeage of ideeën zo compleet en duidelijk mogelijk zie ook veelgestelde vragen.
Smooth Sailing Tattoo Smooth Tattoos From Groningen.
Ik maak GEEN tattoos op mensen jonger dan 18 jaar. Geen prijzen of afspraken via de mail. Voor een afspraak maken graag langs komen. Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling. Smooth Sailing Tattoo Gelkingestraat 35 9711 NB, Groningen.
DA TONK TATTOO.
Deze shop worden gecontroleerd door het GDD op hygiëne, apparatuur en handelingen. Zie ook hygiëne. Waarom vervelt en/of schilfert mijn tattoo? Het vervellen en schilferen van een nieuwe tatoeage is volkomen normaal. Voordat het echt begint te vervellen, zal de tatoeage er uitzien alsof het bedekt is met een witachtige, scheurende filmlaag silver skin.

Contacteer ons