Zoeken naar herenhuis

   
   
 
herenhuis
Renovatie van klassiek herenhuis alu ramen en deuren in Gent Boven Yvo. Architekten.
Home realisaties Gent Renovatie van klassiek herenhuis alu ramen en deuren in Gent. Renovatie van klassiek herenhuis alu ramen en deuren in Gent. Dit herenhuis in klassieke stijl is dankzij nieuwe ramen en deuren nog charmanter geworden. De aluminium ramen en deuren van Reynaers passen perfect in het geheel van herenhuis in Gent.
Herenhuis Leiestreek.
Aan je favorieten toevoegen. Wat is het statige Herenhuis mooi! Zodra je er binnenstapt, geniet je van de pracht en praal uit vervlogen tijden. Alleen de ruime familiekamer is hypermodern, uitgerust voor 7 personen. Dé trekpleister voor het jonge grut is de glijbaan.
Herenhuis gerenoveerd volgens andere, inspirerende aanpak Design Wonen Knack Weekend.
Daarom is het nog zo gek niet om oude panden met een zachte hand op te frissen, met respect voor de originele architectuur en decoratie. Dit statige Antwerpse herenhuis, waar architect Hans Verstuyft zijn atelier en woning heeft, is een inspirerend voorbeeld van die andere aanpak.
Solvay Herenhuis agenda.brussels.
Van 1894 tot 1898 bouwde Victor Horta voor Armand Solvay, zoon van de beroemde industrieel, de meest prestigieuze herenwoning in art-nouveaustijl, naast een laan die in die tijd grandioos was. Hiervoor kreeg hij een onbeperkt budget. In het huis barst een heus visueel vuurwerk los.
Herenhuis BB Wellness overnachting Izegem West-vlaanderen Relaxy.be.
Radouane Mahyou bezocht Herenhuis BB op 25 februari 2021. Plevoets Delphy bezocht Herenhuis BB op 20 februari 2021. HV bezocht Herenhuis BB op 20 februari 2021. Jammer" dat de jaccuzzi maar in Jet 1 alleen werkte, de deur van de infraroodcabine ontbrak ook.
GM 360 BB Herenhuis.
Voormalige herenhuis Canonne Patrimoine Erfgoed.
In dit geval heeft het herenhuis vandaag weliswaar een museumbestemming en heeft het om die reden enkele verbouwingen ondergaan, maar het heeft al zijn kenmerken en zijn originele typologie behouden, geïnspireerd door de Franse Ecole des Beaux-Arts. Verder is het herenhuis erg waardevol omdat het te midden van zijn oorspronkelijke tuin bewaard bleef, die bijna 70 are groot is.
Herenhuis te koop Van der Build. Combined Shape. Icons / Bed. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chevron. Combined Shape. brick. Combin
Huis met praktijk. Zoeken Uitgebreid zoeken sluiten. 7 panden gevonden. Herenhuis te koop. Luxueus gerenoveerde meesterwoning met ondergrondse parking in het centrum van Boom. Prachtig herenhuis met handelsruimte op toplocatie te Aalst. Prijs op aanvraag. Impressionante herenwoning op toplocatie in Brugge.
Een elegant en warm herenhuis in Ukkel Feeling Wonen.
Een elegant en warm herenhuis in Ukkel. Een elegant en warm herenhuis in Ukkel. Architecte Catherino Arnould kreeg van haar opdrachtgevers carte blanche. Resultaat: een elegant, open, helder en eigentijds herenhuis achter een klassieke gevel in Ukkel. Het uitgangspunt van dit ambitieuze project was de originele elementen zoveel mogelijk in ere herstellen.
Binnenkijken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentieke inboedel: De schouwen, het behang, de bureaus alles is nog origineel Style hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats
Kies uw gemeente. Binnenkijken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentieke inboedel: De schouwen, het behang, de bureaus alles is nog origineel. Annelies en Vincent hebben in hun chique Antwerpse herenwoning elk een thuiskantoor waar ze zelfs met twee kinderen in huis ongestoord kunnen werken.

Contacteer ons