Resultaten voor tattoo shop lelystad

   
   
 
tattoo shop lelystad
Untitled Document.
Tattooshop 2Tone Tattoo Piercing.
Dus wil je gaan voor kwaliteit en expertise klik dan hier. 2Tone Tattoo bevind zich in de boswijk in Lelystad, te midden van gezellige winkeltjes en een druk bezochte havenkom waardoor je op ons terras ook nog eens een leuke dag beleeft.
Custom design Quality tattooing Tattoo shop Tradtoo Lelystad.
De tattooshop waar het net thuis komen is! Tradtoo is een professionele en sfeervolle tattoo shop in het centrum van Lelystad. Met een ware passie voor tatoeages en art en een flinke dosis humor worden er bij Tradtoo de meest unieke en creatieve tatoeages gezet.
GGD gecertificeerde tattoo shop 2tone in Lelystad.
De tattoo studio is een GGD goedgekeurde open shop en ligt in een klein winkelcentrum middenin een woonwijk met uitzicht op de havenkom met alle bezigheid die daarbij hoort. Het is gezellig ingericht en de inspiratie hangt er aan de muur. De perfecte plek om jouw tattoo te krijgen! De stijl die jij wil! Keuze uit ervaren artiesten in leukste tattooshop van Lelystad. Kamp 43-07, Lelystad. Meer over ons. 2tonetattoo op nu.nl. Bekijk hier de video. Voor info, tips tricks, no-gos en alles rondom piercings schrijft Sammy stukjes op haar blog, neem eens een kijkje: https://www.piercingsbysammy.nl/blog.: Betrouwbaarheid en verstand van zaken. Uiteraard staat hygiëne net als kwaliteit bij ons op nummer 1. Wij werken zowel met tatoeëren als piercen met de door de GGD goedgekeurde naalden, inkt, handschoenen en piercings. 8225 HS Lelystad. Laat bij een e-mail ook uw telefoonnummer achter zodat wij contact met u kunnen opnemen. Maandag t/m vrijdag 12:00: - 17:00.: Zaterdag 11:00: - 17:00.: Copyright 2Tone Tattoo Piercing 2021 Powered by Online marketing bureau iClicks.

Contacteer ons