Resultaten voor abstract

   
   
 
abstract
Voorpagina Abstract Modernisme.
Ontdek een selectie kunstenaars die belangrijk waren voor het abstract modernisme in België. Lees over hun levens en werken. Ga naar kunstenaars. SABAM Belgium 2021. Hier vindt u een selectie van kunstenaarsgroepen die het abstract modernisme in België beïnvloed hebben.
Synoniemen van abstract; ander woord voor abstract synoniemen.net.
abstract, geestelijk, immaterieel, onlichamelijk, spiritueel afgetrokken bn.: abstract, theoretisch theoretisch bn.: abstract, afgetrokken technisch bn.: woordverbanden van abstract grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: in de Woordenlijst onnodig Engels.: abstract zn: uittreksel, samenvatting, excerpt.
Abstract - Wikikids.
Abstract schilderij zoals het door Mondriaan geschilderd zou kunnen zijn. Abstract is iets dat je niet direct kunt zien of waarvan je niet direct ziet wat het voorstelt. Abstract is het tegenovergestelde van concreet. Een begrip is bijvoorbeeld abstract. Je kunt ook zeggen dat een schilderij abstract is.
Abstract - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Abstract of met Abstract indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Abstract inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Abstract en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons