Resultaten voor tattoo shop arnhem

   
   
 
tattoo shop arnhem
One Spirit Collective - Piercing Tattoo Studio - Home.
L'Extremiste' Tattoo Tattoo shop Arnhem Tattoo Platform.
Bij Tattoo en piercingshop LExtrémiste in Arnhem ben je in vertrouwde handen. Na verschillende locaties te hebben gehad vanaf 1996 in Gouda en daarna Arnhem is het LExtrémiste team sinds 2009 gevestigd in een prachtige studio aan de Beekstraat 84 in Arnhem.
Een tattoo zetten bij L'Extrémiste' in Arnhem.
Een persoonlijk gesprek werkt dan natuurlijk het beste. We kunnen gelijk met je afstemmen wat wel of niet mogelijk is met je idee of ontwerp. Als de tattoo technisch niet te doen is voor ons, geven we je graag tips of we helpen je te komen tot een ontwerp dat ons beiden gelukkig maakt. Onze floormanagers werken kleine concepten gelijk uit op de computer. Een indicatie van de kosten doen we alleen in de studio zelf, dus niet telefonisch of via de mail. Elke tattoo is namelijk uniek. Pas na overleg worden alle wensen echt duidelijk, waarna we je dus kunnen vertellen hoe het kostenplaatje eruit komt te zien. LExtrémiste levert ook maatwerk. Tattoos kunnen ook groter maatwerk betreffen. Voor een ontwerpopdracht door één van de tattoo artiesten brengen wij kosten in rekening. We doen dit altijd in overleg met de artiesten. Bepaalde ontwerpen worden 'freehand' geplaatst. De artiest tekent het ontwerp dan uit vrije hand waarna je tattoo wordt gezet. Het 'coveren' van een oude of mislukte tattoo wordt steeds vaker uitgevoerd. Eencover-up is het verbergen van een oude tattoo door er een nieuwe tattoo overheen te plaatsen.
Mindfull Tattoos Arnhem Creative custom tattoo shop.
Creatieve Custom Tattoo shop. gelegen in hartje Arnhem. BEL ONS NU. Welkom bij Mindfull Tattoos! We zijn een creatieve tattooshop gelegen in hartje Arnhem, makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Apeldoorn en Utrecht. Hier ben je op je plek als je op zoek bent naar de beste plek voor unieke en uitsluitend custom tattoos. Kan je niet wachten en wil je het liefst meteen een tattoo? Bel ons op 026-379-8969 om te kijken of er een plekje is! Sinds 2015 onderscheidt MindFull Tattoos zich door de uitsluitend custom ontwerpen. Je kunt bij ons terecht voor de meest creatieve en originele designs. Bij elke afspraak wordt er, in overleg met de klant, door de artiest bepaald wat de werkwijze zal zijn.
l'' Extremiste - Tattoo's' en piercings Arnhem.
L'' EXTRÉMISTE SINDS 1996. 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND PIERCEN IN CORONATIJD OP AFSPRAAK 25 JAAR ERVARING MET TATTOO PIERCING JARENLANGE ERVARING EEN GOEDE BEKENDHEID. LEXTRÉMISTE TATTOO PIERCING STUDIO IN ARNHEM HEEFT JARENLANGE ERVARING OP HET GEBIED VAN TATOEËEREN EN PIERCEN.

Contacteer ons