Resultaten voor onderarm

   
   
 
onderarm
Natuurinformatie Onderarm.
Eveneens vindt het proneren en supineren van de onderarm deels plaats in de elleboog. Spieren in de onderarm. De spieren in de onderarm kunnen grofweg worden ingedeeld in twee groepen: de buigers en de strekkers van de pols en vingers.
Spierpijn in de onderarm Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Pas bij spierpijn wordt er opgemerkt hoe vaak de spieren in de onderarm gebruikt worden. De pijn kan ook afkomstig zijn van de elleboog of de bovenarm, maar straalt dan uit naar de onderarm. De meest voorkomende oorzaak van pijn in de onderarm: een tennisarm.
Pijn aan de onderarm Doe de zelfcheck Hier Heb Ik Pijn.
De onderarm is het gedeelte tussen het ellebooggewricht en het polsgewricht. De onderarm bevat veel spieren die belangrijk zijn voor de handfunctie. Pijn in de onderarm kan daarom erg hinderlijk zijn tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten waarbij we onze handen nodig hebben.
Pijn lokaal aan te wijzen Onderarm FysioCompany.
Het betreft de pezen die aanhechten aan een botuiteinde laterale epicondyl van de bovenarm aan de buitenkant van de elleboog. Deze pezen zijn de uiteinden van de spieren in de onderarm die onder meer zorgen voor het strekken van de pols, hand en vingers.
Onderarm Wikipedia.
De onderarm, voorarm of antebracchium 1 is een onderdeel van het menselijk lichaam, namelijk het deel van de arm dat zich tussen de elleboog en de pols bevindt. De bewegingen die de onderarm kan maken zijn het gevolg van de bewegingsmogelijkheden die het ellebooggewricht en het polsgewricht geven.

Contacteer ons