Op zoek naar sleeve?

   
   
 
sleeve
Sleeve Sleeve in in het het Nederlands Nederlands vertaald vertaald uit uit het het Engels. Engels.
hoes de zelfstandig naamwoord. platenhoes de zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor sleeve.: cover; record sleeve; sleeve; slip case; slip cover. cover; record sleeve; sleeve; slip case; slip cover. cover; record sleeve; sleeve; slip case; slip cover. Verwante woorden van sleeve.:
Gastric sleeve MCL Centrum voor Obesitas Nederland.
Bij een gastric sleeve operatie wordt 60 tot 85% van de maag verwijderd, zodat een smalle, buisvormige maag overblijft. Het gedeelte van de maag waar het voedsel naar de darm gaat, de pylorus maagportier, blijft intact. De nieuwe maag heeft een volume van ongeveer 100 tot 150 ml.
Toon Sonneville Ingrepen: gastric sleeve.
Bij deze techniek wordt met een kijkoperatie een groot stuk van de maag weggenomen, waardoor enkel nog een maagbuis sleeve engels voor mouw overblijft. Door deze kleine maag heeft de patiënt sneller een verzadigingsgevoel. Ook het hongergevoel vermindert doordat er veel minder ghreline-producerende cellen overblijven.
Sleeve MacBook Decoded.
strengthening cross stitching. The Decoded leather sleeve is available for 13 inch MacBook Pro touchbar. Besides our classic brown and black leather, the Sleeve is also available in our new colors; sahara and rosé. Sign up and receive a 10% discount.
Obesitascentrum Gastric Máxima sleeve MC. Obesitas Centrum Máxima. search. menu. close. eye. search. search.
Een Gastric Sleeve procedure is een operatie waarbij de maag wordt verkleind tot een smalle buis sleeve mouw. Het grootste deel van de maag wordt losgemaakt en verwijderd. Patiënten kunnen door deze operatie veel minder grote hoeveelheden tegelijkertijd nuttigen en verliezen daardoor gewicht.
sleeve Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: sleeve DE sleeve ES sleeve FR. Vertalingen sleeve ENNL. 1 the part of a garment that covers the arm: He tore the sleeve of his jacket.
Sneller Gastric een Sleeve voldaan Nederlandse gevoel Obesitas en Kliniek. afvallen met de gastric sleeve NOK.
De gastric sleeve operatie in het kort. In de video hieronder ziet u een animatie van de gastric sleeve operatie. Bekijk de video op Youtube. Via onderstaande links kunt u meer lezen over de gastric sleeve ingreep. Telegraaf Verschil gastric bypass en sleeve.
Gastric sleeve MC Slotervaart.
De Gastric Sleeve is een redelijk goed alternatief voor een gastric bypass operatie bij beperkt overgewicht, als om speciale redenen een gastric bypass niet zou kunnen worden uitgevoerd, of bij bepaalde aandoeningen aan het maag-darm stelsel, zoals de ziekte van Crohn en atrofische gastritis.
UZ Brussel: Sleeve gastrectomie.
Plastische heelkunde na vermageringsingrepen. Wat is een sleeve gastrectomie? Wat kan je verwachten na de ingreep? Wat is een sleeve gastrectomie? Schematische voorstelling van sleeve gastrectomie. Deze ingreep bestaat erin de maag te verkleinen door een groot stuk van de maag weg te nemen.
Gastric Sleeve. Wat is een gastric sleeve maagverkleining? Catharina Ziekenhuis.
De keuze voor een sleeve is voor veel patiënten de beste operatie. Zij ervaren de voordelen van gewichtsafname, zonder de nadelen van een darmomleiding zoals dumping. Voor patiënten met de ziekte van Crohn is de gastric sleeve de enige oplossing.

Contacteer ons