Resultaten voor tattoo shop tilburg

   
   
 
tattoo shop tilburg
tattoo shop tilburg
Wil je deze domeinnaam verhuizen? Wil je een andere beschikbare domeinnaam checken? Werkt jouw website niet? Volg dan de handleiding domeinnaam koppelen. Wil je een gave website maken of misschien een eigen webshop maken of heb je gewoon webhosting nodig?
Tattoo Rowena Noord-Brabant, Tilburg Best Tattooshop in Town!
Onze tattoos zijn kunst. Welkom op de website van Tattoo ROWENA. Tattoo Rowena is een tattooshop in Tilburg en heeft begin 2017 haar deuren geopend aan het Besterdplein 34, tegenwoordig werkend in de Reeshof. Wij werken alleen op afspraak. Bij Tattoo ROWENA kunt u voor bijna alle tattoo stijlen terecht. Je kunt ons altijd bellen of mailen om ontwerpen en voorbeelden te delen. Echter prijs afspraken doen we alleen in de shop! Daarom zullen we dan ook vragen om langs te komen, dit omdat iedere tattoo, huid, formaat etc. bij iedereen anders is. Om de hygiëne voor onze klanten te waarborgen, werken wij strikt volgens de richtlijnen van de GGD. Wij zijn daarom ook in het bezit van een officiële Tattoo-vergunning, verleend door het Ministerie van Volksgezondheid. We heten je van harte welkom! Over Tattoo Rowena. Tattoo ROWENA beschikt over een vrouwelijke tatoeëerder Rowena ze werkt in alle stijlen. Wij helpen je graag bij het zetten van het gewenste artwork.
Darko's' Oneness Tattooshop Tilburg.
wij zitten je onder de huid! Oneness is Darko Groenhagens tattooshop aan de Telegraafstraat 9a in Tilburg. De crew bestaat uit 3 kunst- en tattoogekken.: Darko: Oosters Tibetaans, Japans, Indiaas en Indonesisch en grafisch Comic graffiti en skulls. Pieter: Comic Lettering. Sjoerd: Allround met een voorkeur voor Japanse tattoos van handformaat. Een unieke tatoeage laten zetten. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl. Elke tattoo die we bij Oneness zetten is uniek. Tegenwoordig zowel inloopshop als prive studio. Waar we in het vorige pand alleen op afspraak werkten kun, je tegenwoordig ook gewoon binnen lopen voor informatie of het maken van een afspraak. Is het rustig en wat je wil is niet heel groot dan kan het best zo zijn dat je tatoeage ook meteen gezet kan worden. Pieter Vincent, en Sjoerd zitten aan de open kant te werken tegenwoordig. En Darko heeft de sfeer van de oude shop weer weten te vangen aan zijn kant in de prive studio.

Contacteer ons