Resultaten voor herenhuis

   
   
 
herenhuis
Herenhuis met hotelvergunning.
Dit monumentale, imposante herenhuis werd gebouwd naar ontwerp van arch. Alleweireldt en met zijn ongeziene rijke geschiedenis en enorm potentieel is dit één van de meest exclusieve eigendommen in Brugge te noemen. De oorspronkelijke planindeling van het eigendom is vandaag ongewijzigd bewaard.
een herenhuis Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
En gisteravond was hij aan het serveren in een herenhuis. Et la nuit dernière, il servait dans un hôtel particulier." Jack, luister, twee jaar geleden woonde een gangster genaamd Johnny Barone in een herenhuis aan de noordkant van Long Island.
Herenhuis omgebouwd tot kantoren Regie der Gebouwen.
Oud herenhuis eind 19de eeuw omgebouwd tot administratief gebouw. Oud herenhuis met veel karakter, type Villa, van het einde van de XIXe eeuw. Het is gelegen in het stadscentrum van Bouillon op de rechteroever. Het is gebouwd in lokale steen bedekt met een pleisterlaag, met een natuurleien dak.
Instapklaar herenhuis met commerciële ruimte in het centrum Grosfeld lokaal vastgoed.
Gemoderniseerd herenhuis met handelsgelijkvloers op een toplocatie in het centrum van Diest. Door haar grote ruimtes en polyvalente indeling is dit het gedroomde pand voor wie hedendaags en klassevol wil wonen in combinatie met een commerciële activiteit: winkel, kantoor, bureel, praktijk.,
Uniek bezoek aan herenhuis Felix van Roost VOLZET Rotselaar.
Home Activiteitenkalender Rotselaar Uniek bezoek aan herenhuis Felix van Roost VOLZET. Uniek bezoek aan herenhuis Felix van Roost VOLZET. Begeleide uitstap of rondleiding. Tijdens Open Monumentendag krijg je de unieke kans om het herenhuis Van Roost op het Werchterplein te bezoeken.
Hanger Herenhuis 4x6cm - L'ile' en Ville.
Totaal 0 producten €0,00., Shop nog voor €65,00, en je bestelling wordt Gratis verzonden! Ja, ik wil dit bestellen. U heeft geen artikelen in uw winkelwagen. Schrijf je eigen review voor Hanger Herenhuis 4x6cm. Schrijf je eigen review voor Hanger Herenhuis 4x6cm.
Groepsaccommodatie 33 personen in België Molen van Medael.
De groepsaccommodatie in België beschikt over in totaal 12 slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden. De aangepaste groepsaccommodatie het Herenhuis is grotendeels rolstoelvriendelijk. De accommodatie beschikt over diverse faciliteiten voor mindervaliden.:
Renovatie herenhuis Antwerpen Sven Taeymans Architectenbureau.
Architectenbureau Sven Taeymans. Een oud herenhuis wordt in fasen gerenoveerd tot een praktijk met woonst op het gelijkvloers, een appartement op de eerste verdieping en een duplex appartement op de tweede verdieping. Het authentieke karakter wordt bewaard en nog versterkt, in combinatie met een minimalistische uitbouw.
Herenhuis Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Herenhuis met bijhorende stallen, gebouwd in 1878 door de gemeente ontvanger van Wieze Emile Wagon confer kadasterarchief. In 1899-1900 richtte Emile Wagon achter zijn woning aan de Kerhofstraat een brouwerij op; de brouwerij Wagon verdween in 1950. Huis met opvallende ligging in straatbocht tegenover het kasteeldomein van Wieze.
Herenmode Het Herenhuis reviews Lees klantreviews over het-herenhuis.nl.
Ik vind de webshop helemaal prima. Ik vind de webshop prima, misschien iets meer keus, maar wat er op staat is wel alles wat in de winkel van Milano aanwezig is. Je hebt deze review al gerapporteerd. Een strik gekocht bij Het Herenhuis.

Contacteer ons