Op zoek naar tattoo shop gouda?

   
   
 
tattoo shop gouda
NL Needle Art Tattoo.
Welkom op de pagina van de Needle Art Family Tattoo Studio in Gorinchem. Via het menu hierboven is alles te vinden over onze gezellige studio welke al sinds 2003 gevestigd is aan de Haarstraat in het mooie Gorinchem. Zowel ons vaste team als onze gastartiesten staan 6 dagen per week klaar om iedereen te voorzien van kwalitatief hoogstaande inktwerken.
Bij Tattoo Studio@part krijgt jouw tattoo de aandacht die hij verdient.
Black and grey, lettering, zwart, kleur, sleeves, Cover-ups, groot of klein Zolang het geen tribal of portret is en niet op je handen of in je hals is is het nagenoeg altijd mogelijk. Het kan een bestaand ontwerp zijn, maar ik natuurlijk ook speciaal voor jou een mooie tattoo ontwerpen.
Tattoo, piercing en bodyart Gouda De Telefoongids.
Tattoo, piercing en bodyart 3. Toon 3 resultaten. Tattoo, Piercing En Bodyart in Gouda. Tattoo, piercing en bodyart in Gouda. 4 U Piercingstudio. Tattoo, piercing en bodyart. Lange Groenendaal 41, 2801LR, Gouda. 10 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen.
Tattoo Frank.
Bekijk alle tattoos. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende adviesafspraak. Over Tattoo Frank. Tattoo Frank begon thuis met tatoeëren. Eerst vanuit de zolderkamer van zijn ouderlijk huis, later huurde hij bij een goede vriend een kamer in het centrum van Gouda. In die periode bezocht Frank vaak andere tattoo studio's' en in het bijzonder één: Hanky Panky" in Amsterdam. In Hanky Panky's' studio kwamen veel buitenlandse gast-tatoeëerders, dus dit was een ideale plek om kennis op te doen. Veel technieken werden getoond, uitgelegd en natuurlijk geleerd. Jaren later werd Frank zelf gast-tatoeëerder bij Dick" de Wit's' Magic Tattoo studio" in Utrecht. Daar heeft hij anderhalf jaar gewerkt waarna hij -alleen op afspraak- vanuit zijn huis in Gouda ging tatoeëren, naast zijn vaste baan. Omdat tatoeëren zijn passie is, begon hij erover te denken zijn beroep hier van te maken. Na veel wikken en wegen besloot hij zijn baan op te geven en op zoek te gaan naar een geschikte lokatie. Na het vinden van deze leuke plek in het centrum van Gouda opende hij daar zijn nieuwe Tattoo shop. Daar werkt hij inmiddels sinds 22 maart 2000 onder de naam Tattoo" Frank.

Contacteer ons